Huňáčci přerušili Lamám vítěznou sérii!!!

22.03.2012 08:57

Se zpožděním, ale přece, vám přinášíme krátkou reportáž z nedělního souboje družstev mezi týmy Lam (kapitánka Jahoda) a Huňáčků (kapitán Kedlubna), kterým se podařilo přerušit "lamí" vítěznou sérii, která trvala 6 zápasů a dokázali vybojovat těsné vítězství 15:13. Gratulujeme! ;)

Vítězný tým Huňáčků :)))

Lamy ve složení Jahoda, Celer, Pomeranč, Hrách, Citron, Dýně, Víno a Mrkev vstoupili do zápasu s odhodláním prodloužit svou sérii neporazitelnosti, ale tento plán se jim dařilo plnit pouze do druhého kola, kdy ještě vedly 5:3 na zápasy. V následujícím kole se však podařilo Huňáčkům, ve složení Kedlubna, Hruška, Mandarinka, Patyzon, Zelí, Fazole, Ředkvička a Meloun, skóre vyrovnat. V následujícíh kolech si týmy rozdělili body za vítězství v jednotlivých zápasech vždy rovným dílem. Rozhodující pro vývoj zápasu nakonec bylo 6. kolo, ve ktrém se podařilo Huňáčkům rozcuchat Lamám účes a vyhrát 3:1 :)))). S nadějí na remízu vstupovaly Lamy do závěrečného sedmého kola. Přes všechnu snahu se jim však podařilo urvat pouze 2 body. Přičemž třetí bod visel na vlásku, když Citron s Dýni prohráli svoje závěrečné utkání o jeden jediný bod, a to 20:21.

Jedna z rozcuchaných Lam po šestém a rozhodujícím kole :)))

 

V dalším zápase družstev se tedy znovu představí tým Huňáčků kapitána Kedlubny, proti kterému se postaví vyzyvatel Citrón se svým mančaftem! ;) O této akci vás budeme samozřejmě informovat na našem webu! ;)

Sportu zdar, badecu obzvláště! ;)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem