Mini Pinki - Black & White action!!!

01.06.2012 13:38

Po dlouhé odmlce vám přinášíme další z řady oblíbených MiniPinki Turnájků. Konkrétně se bude jednat o MiniPinki Black & White Action!!! Temín konání turnájku je neděle 3.6., kdy se v rámci tréninku Pinkálistů představí hned 10 či 11 náhodně nalosovaných párů!!! (Turnaj je stále otevřen pro 1 další pár) :) Všichni účastníci budou direktoriátem turnaje, tedy Celerem a Jahodou, rozdělení do dvou výkonnostních košů na silné a méně silné (to prý zní lépe než slabé)! :))) Jahoda pak provede losování ze silnějšího koše a vylosovaný si pak bude opět losovat, ale z méně silného koše :)))

Celkem tedy vznikne 10 párů, které si to rozdají každý s každým na jeden vítězný set do 21 bodů, tzn. 9 zápasů!!! Všichni účastníci turnaje budou odměněni hodnotnými cenami, které se budou rozdávat na závěr turnaje venku před halou, přesně tak, jak jsme na to z turnájků Mini Pinki zvyklí. Proto všechny účastníky prosíme, aby po skončení turnaje chvíli sečkali a převzali si ceny. Zároveň všechny žádáme, aby se na halu dostavili s dostatečným předstihme a ne na poslední chvíli ! :))) hh...

Všichni účastníci mají povinnost si na turnájek donést tričko - silní černé a méně silní bílé!!! A jestli nevíte, do jaké patříte kategorie, tak si vemte obě barvy! :D 

 

V případě, že máte zájem se tohoto skvělého Mini Pinki Black & White také zúčastnit, pošlete svou přihlášku na email: japila@seznam.cz nejpozději do nedělního poledne. Obratem vám bude potvrzena přihláška.

AKCE - STARTOVNÉ ZDARMA - vyhraje ten účastník turnaje, který zazpívá celou písničku od Michaela Jacksona - Black & White :)))

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem