Pinkálisti ovládli T-CLUB ligu!!!

20.07.2011 16:59

Dnes jsme obdrželi od vedení T-Club ligy konečné pořadí soutěžního ročníku 2010/11, které rádi zveřejňujeme, ale s velkým ALE! 

 

Celkovým vítězem ligy se stal Pavel Vorlíček, na druhém místě se umístil Tomáš Kostka a velkým a příjemným překvapením je třetí místo Pavla Juránka. Co to znamená? To znamená, že na stupních vítězů se umístili hned dva hráči Ústeckých Pinkálistů, kterým tímto gratulujeme!!! ;)

Pořadí na ostatních místech nebylo zveřejněno. Vzhledem k problémům, které provázely téměř celý ročník T-Club ligy se tomu ani moc nedivíme. Organizačně nebyla liga moc dobře zvládnuta, chyběly informace, průběžné výsledky, statistiky, zkrátka věci, které všechny hráče tolik zajímají. Liga byla samozřejmě dobrým nápadem a hráči, kteří v ní pravidelně nastupovali si určitě zahráli spoustu dobrých zápasů, na druhou stranu i hodně zápasů, kde byl výsledek téměř jistý už od začátku. Aby toho nebylo málo, tak si organizátoři ligy neodpustili ještě jedno faux pas na závěr, kdy výsledky oznámili spoře po mailu a vítězové neobdrželi žádnou věcnou cenu, pohár či diplom, který by jim tuto rok trvající soutěž připomínal. Ceny v podobě slevy 25% na oblečení a volné hodiny v T-Clubu jsou jenom slabou náplastí!

Pevně věříme, že v novém ročníku T-Club ligy se organizátoři vyvarují těchto velkých chyb a nabídnou nám hráčům nejen lepší organizaci, ale i nějakou tu věcnou cenu, pohár či diplom na památku. Takto si někteří z nás budou T-Club ligu pamatovat spíš jako takový dobrý nápad se špatným koncem!

 

O pokračování T-Club ligy píšeme ZDE.

 

Své názory a postřehy můžete prezentovat v našem diskuzním fóru.

 

Pavel V.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem