Pinkulášská, super akce!!! ;)

04.12.2011 22:14

Mikulášská, Pinkulášská... tak tohle byla akce!!! Nedělní trénink Pinkálistů se nesl v duchu Mikuláše... ten, kdo si donesl nějakou tu Mikulášskou výstroj dostla odměnu! :) A že se bylo na co koukat! :D Zejména Anděl Víno stál za to!!! Super!!! :D :D :D

Pinkulášská v podání Pinkálistů!!! :D :D :D

Samozřejmě, že se nerozdávala jenom čokoláda, ale taky se hrál badec... tentokrát turnájek, který byl pro všechny novinkou. Hráči se nalosovali do dvojic, které pak hrály proti sobě každás každou jedné velké Pinkulášské skupině! :) Škoda jen, že nedorazila Mrkev a že nedala včas vědět! :( Celer tedy odehrál turnaj sám a jeho výsledky se nezapočítávaly do celkových výsledků. Ale zpět k principu hry. Hrálo se na jeden set. Nejprve nastoupil slabší z dvojice a hráli do 6 bodů. Po dosažení této hranice nastoupil silnější z dvojice dohráli do 12 bodů. Zbytek setu se pak odehrál jako čtyřhra. ;)

Pozici favorita potvrdila dvojice Jahoda - Hruška, která nakonec dosáhla cenného vítězství. Druhé místo obsadil pár Pomeranč - Ředkvička a třetí místo pro sebe uzmuli Patyzon s andělem Víno.... :)))

Všem medailistům gratulujeme a všem ostatním děkujeme za účast, předvedenou hru a báječnou zábavu! ;) Díky moc!!!

Výsledky Pinkulášské zde

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem