První Vánoční super turnaj Pinkálistů

17.12.2012 17:58

23. prosince, v podvečer Štědrého dne, se v rámci tréninku Pinkálistů uskuteční historicky první Vánoční super turnaj!!! :))) Tudíž je samozřejmostí, že to nebude "jen tak"... :) Všichni účastníci tréninku jsou povini přijít vyzdobení na téma Vánoce (ano, čtete dobře, povini... ten kdo nebude mít výzdobu, nebude připuštěn.... teda připuštěn nebude samozřejmě nikdo :))), zkrátka nebude vpuštěn!!! ;) historicky nejdelší poznámka autora dle Pinkálistovy knihy rekordů - kniha rekordů bude k dispozici v knihovně Pinkálistů, která bude podle sdělení vedení Pinkálistů postavena nejpozději v den stého výročí vzniku Pinkálistů :)))))

Takže povoleny jsou čepice Santy Clause, rohy soba Boba, červená šála (pohybovati se rychle je nutné, aby vlála) :))), sáně, pytel s dárky apod. :))) Kdo odehraje celý turnaj s dekorací, dostane speciální slevu do nové knihovny Pinkálistů a možná i něco sladkého!!! :)))

A protože je vedení Pinkálistů na své svěřence tvrdé, všichni Pinkálisti jsou povini donést vánoční dárek zabalený ve vánočním papře!!! ;) Cena dárku nesmí býti nižší než posmrkaný kapesník Santy Clause, tudíž Kč 25,-!!! :)))) Vyšší hodnota přípustná jest! ;) Není přípustné zbavovati se zbytečností v domácnosti jako je například houpací křeslo po babičce apod. a samozřejmě není možné donést dárky z nedávné Pinkulášské!!! ;)

A ještě něco... protože Pinkálisti nejsou hamouni, tak donesou pěkně plnej tácek cukroví, kterého budou minimálně 3 druhy!!! Ne, že všichni donesete vanilkový rohlíčky....!!!! :))) (šéfovi chutnaj zejména slepovaný s čokoládovou polevou nebo linecký s marmoškou, pozn. red.) :)))

A dovednostní soutěž opět bude a máte se na co těšit!!!! ;)))))

Kdo bude hrát jako Pat a Mat nedostane nic!!!! :))) (takže Dýně a kdo dál??? :)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem